Sportske igre u studenom PDF Ispis E-mail
Subota, 15 Studeni 2008

U ponedjeljak 10.11.2008 u sportskom centru Pomak na Stinicama okupilo se oko 40-tak članova i prijatelja Udruge na sportsko-gastronomskom druženju za koji se nadamo da će postati tradicionalno.

Sportske igre

 

Sportski centar Pomak nam je stavio na raspolaganje svoje sportske terene za stolni-tenis, tenis, balote, badminton i mali nogomet, a namjera nam je bila okupiti članove i njihove prijatelje, izvući nas sve skupa s naših radnih mjesta, malo se razgibati i oznojiti :).

Ideja vam se očito svidjela jer je odaziv bio odličan. Upoznali smo ovom prilikom i dosta novih ljudi od kojih smo kasnije dobili i novih ideja za nova događanja. 

Nogometaši nam se ovaj put nisu pridružili, no na ostalim terenima je bilo prilično živo. Stolno-tenisači su razigravali mini-turnir u kojem su sudjelovali svi, od početnika do "skoro-pa" profesionalaca. Balotaši su također igrali oštro, 4 ekipe su se natjecale međusobno. Badminton je uz stolni-tenis bio najpolularniji, čekalo se na svojih 20tak minuta rastrčavanja po parketu. Među tenisačima nije bilo nepoznanica, došli su već poznati stari partneri.

 

Nakon dobrih 2 sata razgibavanja, svima je lijepo zamirisala večera koju je za nas organizirao Pomak d.o.o. i njegov direktor gospodin Neven Kulušić. Osim večere, iznenadio nas je i klapom koja nas je svojim izvanrednim glasovima i svirkom uveseljavala ostatak večeri.

Klapa

 

Uglavnom, jedna fantastična večer koju svakako nemojte propustiti sljedeći put. Namjeravamo ovakve sportsko-gastronomske igre organizirati jednom mjesečno, naravno uz vašu pomoć.

 

Kako smo se ovaj put zabavljali možete pogledati na slikama u našoj foto galeriji i pročitati među komentarima na našem forumu.

 
« Prethodna   Sljedeća »


Izdvojeno

Znaju li vaši kolege za Udrugu? Možete li locirati kolege iz svoje generacije, gdje su, što rade?

Traži


SSLTimeout.