Izlet za Prvi svibanj PDF Ispis E-mail
Petak, 26 Oľujak 2010

Alumni udruga FESB-a organizira vikend izlet 01.05.2010 u Stubičke toplice s posjetom novootvorenom muzeju Krapinskih neandertalaca.

 

Cijena aranžmana koji uključuje jedan polupansion (noćenje s doručkom u hotelu Matija Gubec i večerom/ručkom u restoranu Slamnati krovovi) prijevoz velikim turističkim autobusom, putno osiguranje te ulaznicu za organizirano razgledavanje muzeja i nalazišta krapinskog pračovjeka s vodičem je 600Kn, za djecu 30% jeftinije.

 

Sutradan na povratku postoji mogućnost organiziranja posjeta Muzeju seljačke bune ili/i Izložbi ljudskih tijela ("Bodies reveald") u Zagrebu u Klovićevim dvorima (cca 60Kn po glavi).

 

Za kolege iz Zagreba, koji će doći u vlastitoj režiji, bit će organiziran zajednički ručak ili večera (po dogovoru) u restoranu Slamnati krovovi (cca 100Kn po glavi), posjet muzeju (cijena ulaznice) i mogućnost da prenoće zajedno s nama u hotelu Matija Gubec (210Kn po glavi).

 

Polazak iz Splita je u subotu 01.05. oko 7:00h, dolazak u nedjelju u večernjim satima.

 

Dobrodošli su svi članovi udruge, njihove obitelji i prijatelji.

 

Molimo da se prijavite što prije, sebe i sve koji putuju s vama, najkasnije do utorka 30.03.2010 putem ove ankete http://doodle.com/w65e2bq7c8rxue8p, a tada ćemo organizirati i uplatu akontacije za izlet.

 

 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »


Izdvojeno

Znaju li vaši kolege za Udrugu? Možete li locirati kolege iz svoje generacije, gdje su, što rade?

Traži


SSLTimeout.